min sims-familj

Det här är min sims-familj, Sawyer, och deras vackra hus som jag gjort :3.
sovrum
"sovrums toalett" -eller vad man kan kalla det för.
Kök & matsal
lite "hobby-rum" -sitter ihopa med köket.
vardagsrummet
barnkammare
Tvättstuga
Kathleen
Leah

pluggi, pluggi, plugg!

Hejsan allihopa! :D Idag har jag bara pluggat HELA dagen lång, jättetråkigt! 
Jag har börjat plugga distans nu, så jag är endast i skolan på musiklektionerna, idrotten och matten. Men SOn, Svenskan och Engelskan får jag lov att arbeta på hemma.
(sminkning från här om dagen) 
Så idag har jag suttit och arbetat på 2 olika uppsatser, som jag även blev klar med och skickade in. Är själv nöjd och mamma läste dem och sa att dem var bra, så jag hoppas jag får högre än E (godkänt), minst VG, mwohaha >:o.
Nu gör jag ingenting-tingeling, ska snart spela LoL (League Of Legends) Förmodligen, hoppas att det går bra idag och inte laggar, helt sjukttråkigt när det laggar sönder när man spelar, inte kul alls :(.
 
FÖRRESTEN!! Jag kom på värsta Idéen. JOoo, jag tänkte leta upp en bild på någon cool blomma eller nåt på google sen göra en sminkning som är baserad på färgerna på blomman, sen antigen gör jag en video eller bara en bild som jag lägger upp på bloggen. Vad tycker ni? 
Fick även förslag på att göra "Outfit Of The Day"-video. Vad vill NI se? Har ni några förslag?
 
kram på er.

snart kommer Jens hem

(2 år gammal bild på mina fossingar på kullersten i Lund)
 
Skall åka om 50 minuter och möta min Jens som kommer hem ifrån Göteborg. Längtar tills jag får krama om min älskling igen, saknar verkligen honom jättemycket, och vi har bara varit ifrån varandra 1 och 1/2 dag, sjukt :p.
 
Imorgon har jag studiedag, så det blir uppe sent i kväll och imorgon blir dete mysdag hela dagen, vi kanske går på BIO eller nåt också! Kommer bli jättebra.
 
kramisar.

#photo booth tag

 
Här kommer en video jag gjorde innan idag i skolan, kallar den "photo booth tag", hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör :) 
kram på er. Saknar min Jens väldigt mycket, vill att han ska komma hem igen.

nuvarande favoritspel

World of Warcraft, ofta förkortat WoW, är ett datorspel i MMORPG-genren (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game)
 
 League of Legends (LoL) (tidigare känt som League of Legends: Clash of Fates) är ett lagbaserat onlinedatorspel.

 Alice: Madness Returns är en psykologisk skräck action-äventyr videospel.

 The Elder Scrolls V: Skyrim, även känt som enbart Skyrim, är ett datorspel och den femte delen i RPG-serien The Elder Scrolls.
 
Portal 2 är ett datorspel (pusselspel), som utvecklats av Valve Corporation. Portal 2 är uppföljaren till det kritikerrosade Portal.

sommaren är här?

Jag och Jens var ute och tog lite sommarbilder innan idag, blev faktiskt riktigt nöjd :3 *nöjd flicka* 

glömt att jag sökt till Idol 2014

Känns som att jag börjar varenda inlägg med "hej, längesen jag skrev nu" men ni har antagligen fattat det, så jag behöver egentligen inte skriva det :d. 
Jag är SJUKTDÅLIG på att uppdatera, men ska bli bättre på det nu till sommaren har jag bestämt mig för, med tanke på att jag älskar att ta foto och på sommaren är allting jättefint och varmt, så måste jag ju bara ta massa foton.
 
Jag gjorde en sminkvideo för ett tag sen, som jag inte ens orkat föra över till datorn, jättedåligt av mig! Har blivit jättelat på sistonde, fråga inte varför. men NU skall det bli ändring på det, mwohaha c:<
Så här sitter jag och dricker Frank's med min älskling, varför jag är hemma från skolan? 
JO, för jag har så jävla ont i min mage, i mellanåt ligger jag bara i sängen o gråter för jag får knipattacker, jobbigt!
Så jag vågar inte gå till skolan ifall jag skulle få så jävla ont där, hade inte varit så skoj. 
Men imorgon skall jag ta mig iväg till en doktor som ska hjälpa mig, förhoppningsvis!  Jag hoppas verkligen att jag kommer bli bättre snart, för jag orkar inte vara sjuk mer.
 
Förresten så hade jag glömt bort att jag hade sökt till Idol, och kollade men mail här om dagen, där det stod att jag kommit med, HELTSJUK! Och Auditionen är om KNAPPT 2 VECKOR! Har inte tränat någon låt eller någonting, så jag är sjukt nervös nu! :( 
Jag skall vara med i Idol, sjukt. Önska mig lycka till!
 
Ni får ha det så bra, vänner! kram.

RSS 2.0