The SD-Joke

Okay, so... 

Jag skrev ett SD-skämt på facebook som löd "Rösta SD för en vitare jul". Jag menade inget illa till någon och menade absolut inte att såra någon, det var endast menat som ett skämt. 
Precis som om någon skriver ett Blondinskämt, Norgeskämt eller svennekämt... och vem bryr sig om det egentligen? 

Nu är det såhär att en tjej i min klass (skriver inte ut några specifika namn) men hon skrev min status: "Fyfan vad äckligt" 
och hur skall jag tolka det? Att jag är äcklig som skriver så? eller att skämtet var äckligt? Tycker i alla fall att det var väldigt otydligt. Och fine att hon kommentera, men om hon nu inte gillade det jag skrev hade hon ju bara kunnat säga: "kan du vara snäll att ta bort detta? för det kränker mig", men nej det gjorde hon inte! 
och kommentera räckte inte för henne... 

Dessutom printscreenade hon min status och la upp den på sin egna facebook bara för att få empati. Så himla irriterande. ALLA i 3an och ALLA i 2an (min klass) kommenterade hur dum i huvudet det var av mig att skriva så, och att jag trakasserade alla de homosexuella och grupphotade folk etc. 
Det gjorde jag ju förfan inte...?!?!? 

Jag lät statusen på hennes facebook vara och skrev ingenting och svarade inte på någons dumma kommentarer. Jag ignorerade allt helt enkelt, men läste ändå vad alla skrev. 

Det var de mest grova saker, de tryckte ner mig, kränkte mig. med en kort sammanfattning så blev jag NÄTMOBBAD, på facebook, av klasskamrater och skolkamrater. 

Jag har alltid varit den tysta, lugna personen, den snälla som alla tycker om. Har varit neutral i snart 1 och 1 halvt år tills nu. Har aldrig varit i en enda konflikt och varit omtyckt av alla.. TILLS NU... bara för att hon länkade min jävla status på hennes jävla facebook. 
Folk började ljuga om mig och säga att jag var SD-älskare och att jag röstade SD i skolvalet, vilket inte ens är sant. Jag röstade blankt och jag "älskar" inte alls SD. Gillar alla partier lika mycket och hatar alla partier lika mycket, å andra sidan kan jag inte ens rösta, är bara 17år. 

Jag orkade inte med all skit, så jag skrev på min facebook: "Jag ber om ursäkt till alla de som tagit illa upp för mitt skämt, jag kommer ta bort min status så fort *tjejens namn* har tagit bort sin och bett om ursäkt till mig för jag känner mig också kränkt".., tog hon bort det? Bad hon om ursäkt? NEJ! 

T.om. Mentorn och Rektorn på skolan bad henne att ta bort inlägget, men nej, fortfarande inte. 
Vet inte ens om hon har tagit bort det nu.. 

Känns som alla tittar surt på mig i klassrummet och det känns som om alla pratar skit om mig. 
Satt nyss under lektionen och hörde dem säga någonting om "henne" och "kommentarer".. hur skall jag tolka det? mår inte bra över huvud taget, vill bort härifrån vill hoppa av skolan, öh. 

tack till er som läste.

Fyller 17 idag

Sämsta födelsedagen någonsin, mer en halva dagen har bara varit skit. 
Vill inte skriva några detaljer här med tanke på att vissa grejer är ganska privata > familjebråk 
så jaaa, men bara så ni vet så vill jag inte har fler födelsedagar och kommer fan i heller inte fira mig nästa år, palla det om det blir såhär. dag, bara döööööö. blörgh.
 
hejdå. 

RSS 2.0