Wig Review (video)

Förresten så har jag haft världens jobbigaste lov, känns det som. Det började skitbra! Åkte till Göteborg med min kille och sov hos hans mamma och bara chillajärnet, käkade skräpmat varje dag och kollade på Familiy Guy, sen hände något. Väldigt personligt, som jag inte kommer skriva, men det ledde till att jag blev tvungen att åka hem till Skåne, själv. Så jag blev satt på ett tåg som tog nästan 4 timmar, utan musik, utan pojkegos med mig!
Och nu saknar jag honom mest av allt, jag hoppas han kommer hem till mig imorgon ;/ för jag tror det är planerat, ska prata med honom om ca en timme, i telefon för han skulle ringa då ♥. Kommer dö om inte han kommer hem :( saknar så mycket.

olämpligt i skolan

Halloj! Går ju på musikgymnasie, vilket är shiiiiet men det är lugnt, för jag går snart ut... förhoppningsvis! Nu är det såhär att vi har rocktema och vi alla ska spela och sjunga rocklåtar, och två tjejer i min grupp valde låten "rape me" med Nirvana och det kan ju vara stötande så jag tycker inte att det är en låt som man ska få uppträda med i skolan. 
 
Det är precis som om man skulle sjunga "ÅH, VÅLDTA MIG!", är det kul att lyssna på eller? Tycker det är sjukt av läraren att godkänna en sådan låt.
Enligt mig är det i alla fall inte okej någonstans. Vet inte om jag borde ta upp det med rektorn, eller om jag bara skall skita i det. Jävla dilemma! -.-

Community Sites

Min blogg har varit ganska död på sistonde men jag har en hel del anledningar och bortförklaringar varför.
Tillexempel: när jag fick en ny dator förra året hade jag igen Microsoft Word, och jag hade ingen skiva att installera så jag kunde inte göra sånna där snygga feta rubriker i rosa o lila och alla andra möjliga färger. Har en skiva nu men har inte haft någon ork att installera det, tar sån tid.
Sen har jag haft mycket skolarbete och grejer så jag har inte hunnit skriva så mycket.
Och till sist men inte minst så har jag så många andra sidor som jag är uppdaterad på så jag orkar inte riktigt vara aktiv här också! 
Vill ni fortfarande följa mig och mitt tråkiga liv så finns jag:
Twitter @ Kaptenskittles (uppdaterar bara när jag har gjort ytvideo eller om jag delar något från instagram)
Tumblr @ Kaptenpan (uppdaterar bara om jag gjort ytvideo, photoshoot eller delar något från instagram)
Instagram @ Kaptenpan (laddar upp foto på mitt vardagsliv ganska ofta)
Youtube @ Kaptenpan (laddar upp video lite då och då, ibland mer och ibland mindre)
MIN INTRODUKTIONSVIDEO:
Emocore @ Kaptenpan (skriver i bloggen som finns där eftersom att det på något sätt är enklare)
 Jag heter inprincip Kaptenpan överallt förutom Twitter, Gjorde först ett acc som hette Kaptenpan, men sen glömde jag bort att jag hade det. Och när jag skulle göra ett nytt account stod det att "Kaptenpan" var upptaget (eftersom jag använt det förut, men jag trodde att någon jävel hade stulit det >:C) så det fick bli Kaptenskittles, hehe. 
 
Hoppas ni inte tröttnat på mig, mina läsare

RSS 2.0