The Sims 4 (mods)

Igår laddade jag ned lite olika mods till The Sims 4 som jag så förväntasfullt ville testa idag! :o 
Såhär ser min "karaktär", som heter Luna, ut: 
ändrade dock inte så mycket från hur "oginalansiktet" såg ut, för jag tyckte inte det behövdes med tanke på hudfärgen och ögonfärgen som jag har på henne (mods). 
(bild1: Vardagstil - klänningen och skorna är moddad, Bild2: Finkläder, Bild3: Idrottskläder, Bild4: Sovkläder - Stringtrosorna är moddad, Bild5: Festkläder - shortsesn och skorna är moddad, Bild6: Badkläder - bikinitop är moddad)

10 saker som jag stör mig på

Är igång igen! Kolla in mina nya video! :D

För 1 månad sen!

För exakt EN månad sen gick jag på ljusbehandling för att bli av med min psoriasis, då såg det ut såhär:
Idag då, en månad senare (då jag gått på UV/Ljus-behandling) ser jag ut såhär:
Det känns bättre, men nu när jag kollar på bilderna ser man ingen skillnad! Tycker nästan att det ser värre ut! Men jag hoppas att det blir bättre snart.
 
Och för er som inte vet eller vill veta mer om hur UV/ljusbehandling går till! Så berättar jag lite om det i den här videon: https://www.youtube.com/watch?v=7Iw-eXqaNvg
 
Kram på er söta Pans! ♥

När The Sims 4 Crashar!

Först och främst vill jag berätta att jag har mens, som ni kanske fattar ^ (hittade en gammal rubrik som passade asbra! förutom då att det inte är söndag.. kom jag på nu!) men i alla fall. Har haft mensvärk sen jag vaknade i morse till nu! och jag har provat sånhär speciell mensvärktablett som inte ville funka och inget annat funkar i heller, provade till och med min berömda vetekudde, som inte är så berömd, men nope!
 
Så sen klockan sju ikväll har jag suttit och spelat The Sims 4, och såklart tänker dumma jag inte på att spara och spelet crashade nyss! (23:11) så ja.. INGENTING sparades! Jättekul, not! Orkade fan inte spela mer, så trött asså! Plus att jag vill bara lägga mig på golvet o skrika :'( har så fucking ont i magen!!!!!!!!!!!!!
 
Och den har jävla mensvärken gjorde så att jag inte kuna åka till Lund idag och se Måns Zelmerlöw som skulle uppträda där :'( Eftersom han vann melodifestivalen i Lördags!.. men nopp, jävla fucking mens!!! #FUCKMENS
 
Annars så har det inte hänt så mycket, bestämt mig för att INTE gå på Närcon sommar och istället satsa på Närcon vinter, för det blir så tight med allt just nu så kommer inte hinna och jag har inte pengar till det just nu i heller. Men i Vinter! JAPP! då bär det förhoppningsvis av! och då har jag förhoppningsvis hunnit göra klart min dräkt helt! 
 
kram på er Pans, sov gott ♥
 
btw. har ni missat min nyaste vlogg? klicka här!
eller scrolla ner till äldre inlägg! kram.

Att klippa navelsträngen

Hej alla söta ni! hoppas ni har en bra dag idag. 
Själv så vaknade jag klockan halv två och var asvarm för min dator ville inte stänga av sig i sleepmode under natten, tydligen. Så härinne är det ungefär 35 grader varmt nu, kan knappt andas. 
Men det var inte det jag ville berätta. Saken är DEN, att min mamma och styvpappa VÄGRAR att klippa navelsträngen på mig, jag får inte åka NÅGONSTANS själv (möjligtvis malmö eller lund, men det beror på vart isåfall). 

Jag vet att dem bara bryr sig, o allt det där.. blablabla... men jag är faktiskt 18 år detta året! (snart) och jag tycker att då borde man kunna "let go" och liksom låta sin unge åka till Stockholm själv? eller Göteborg? Jag menar på att det är ändå inom Sverige, jag hade förstått om det var utomlands, men nope! Jag får inte.

En såndär videoblogg!

Dela, Gilla och kommentera! Tack sötnosar.

Det traditionella nationella testet

Idag ska jag prata om det nationella testet, som ni säkert redan vet att alla ungdomar i Sverige, i alla fall Skåne, har gjort idag. 

Idag hade vi det traditionella matteprovet och ja, hur ska jag säga det? Jag har F-varning i matte redan och jag kunde liksom ingenting :'( oh god, det var 3 delar vi började klockan 8:30 och provet slutade 14:00! 

På första delen vet jag att jag hade minst 1 rätt i alla fall! För jag hade nyss pluggar procent, promille och ppm, så löd frågan ungefär såhär: 
"skriv 238 ppm i decimalform" och det kan jag ju! Har fan pluggat som en idiot för att veta att ppm är (7 nollor) så det var liksom inga problem, men sen allt de andra vart ju kaos! 

På det andra matteprovet, del 2, så gick det lite bättre men jag har en förmåga att överarbeta alla tal som jag får och gör det mycket svårare än vad det egentligen är. Så kommer nog ha hälften fel. 
Sen har vi de sista provet. Fick totalt blackout och dog lite inombords, läste igenom ALLA frågor sakta och noga, och jag kunde inte svara på EN ENDA! Kommer dock ihåg en fråga, som löd: 
"Klockan är 9 på morgonen, hur mycket är klockan 1000 timmar senare?" 

Så började jag då skriva 12 timmar = en dag... ja, ni ser ju redan där hur fel allt blev! Hur fan kan man inte veta hur många timmar det är på en dag? Så jag gav upp! Jag menar, det sista provet började klockan 12 och skulle hålla på till 2, och jag kunde INGENTING, skulle jag bara sitta där? PLUS att min miniräknare gick i sönder. 

Efter provet hade jag så jävla ont i magen, ville bara prata med min kille, men vi bråkade över sms igår kväll över en fjuttsak och jag har bestämt mig för att han ska smsa först, ni vet när man inte vill vara den som alltid tar första steget? 
Så ja, vi har inte pratat på hela dagen, och jag skulle verkligen behöva pepptalk. Som tur har jag min underbara bästavän någonsin.

paket i brevlådan

woh, asså har velat ha den aslänge o nu ligger den där hemma på min diskbänk och väntar på att försiktigt bli använd, jag vågar fan inte ens plasta av den. Är rädd att det ska synas att den är använd. 
Känns så skumt dock att jag REDAN har en ny mobil, min Huawei har jag haft i 5 månader och vanligtvis brukar jag byta mobil var fjärde eller femte år, om inte längre. 
Nu känns det helt plötsligt som jag bytar mobil som jag bytar underkläder, skämtosido, eftersom jag bytar underkläder oftare än var femte månad o.O men ni förstår principen. 

Helt ärligt så vet jag inte om jag skall vara glad för den eller gråta över den. Självklart glädjer det mig att det finns och att jag kan känna den i min hand när jag vill. Men känner inte att jag är värd den, och jag har knappt lärt känna min nuvarande mobil, har inte tappat den en enda gång, har inte repat den, har inte slängt den i golvet för att jag blir sur på den. har liksom inte upplevt de där hjärtklappande stunderna med den och jag känner att jag inte får ett riktigt avslut. 
Nästan som i ett förhållande, eller att sluta röka, dålig jämförelse, men man kan ju inte vara bra på allt. 

Så mer jag skriver, ju mer ångest får jag över att ha en ny mobil som ligger o väntar på att bli använd. 

oh god.

RSS 2.0