challenge - VIDEO

 
Vill du att jag ska göra fler challenge:ar? Skriv i kommentarerna! :)

Panda Da Panda - Spegelen

jag stod med knytna nävar framför spegelen
och jag slog mot mig själv
jag tog en sax och skar mig över axelen
jag brände mig med en varm skruvmejsel

sen låg jag där på mattan
sen låg jag där på mattan
och nu när jag tänker tillbaka på allt
har jag ett leende på läpparna
för det gjorde mig stark

 

från ledsen till glad

Dessa gifs gjorde helt klart min dag! Jag gick från sjukt deprimerad och ledsen till en aning gladare tjej.
Jag är ledsen för jag har förlorat min bästavän, och det det känns bara grymt jobbigt att veta att jag aldrig mer kommer träffa honom, känns inte bra alls.
Jag hoppas det blir bättre, bästavänner förlåter väl varandra tillslut? Det är vad jag hört i alla fall :( 
Kommer nog fortsätta blogga i denna långsamma takt som jag bloggar i nu, för jag har inte alls någon lust för tillfället att skriva massa och lägga upp massa roliga videosar o bilder.
Sen ska jag börja jobba nu på Måndag, ska jobba i 3 veckor, tills skolan börjar, så jag kommer antagligen vara väldigt trött, så de får bli som de blir med bloggandet dessa veckorna.
Ser sjukt fram emot gymnasiet btw.
 
kram då.

Världens bästa! <3

Hejsan vänner! Det var längesen jag skrev ett inlägg nu, jag tänkte lägga upp en vlogg men när jag skulle redigera den så crasha programmet och allting försvan så jag orkade inte göra om det! Det får bli ett tråkigt inlägg med relativt mycket text istället.
 
I Onsdags till Torsdags var Bo här och vi hade super-duper-kul! Jag har inte haft sååå kul på jättelänge, bästa dagarna under hela sommarlovet alltså! :D
(Jättesöt bild på mig och Bo, hihi!! :D )
Dag 1 spelade vi Amnesia, kollade på massa skräckfilmer och skrattade en massa. Dag 2 var vi ute och gick med Simba (min hund) och så fyllde hans bror år så jag följde med på kalas, det var väldigt mysigt och kul!
 
När jag var tvungen att åka hem och lämna Bo, blev jag jätteledsen, började gråta! :( hehe.
Och jag saknar honom jättemycket, så nu är jag helt deprimerad för att vi inte kan ses på flera veckor.
(för jag ska jobba nu i 3 veckor, sen börjar skolan) 
Så jag vet inte riktigt om jag skall vara glad eller ledsen. Men jag hoppas jag får träffa honom snart igen. 
 
kram.

färgade håret lite spontant...

blå ombre! *yay*

Helgens bilder


allt & lite till

Har man haft Sammy här över helgen, det har varit awesome. Hade en superbra natt i natt, ta det inte fel, men jag sov så jävla gott! och jag tyckte bara det var allmänt skönt att äntligen kunna sova en hel natt utan att vakna.
Jag hatar att vakna mitt i natten och inte kunna somna om.
Hur som helst, nu har jag fått en ny dator så jag har Windows 7 och inte XP, och allting känns som att det går mycket snabbare! 
Det första jag gjorde var att installera LoL, hehe. Har inte hunnit prova det än, men sugen på att game så jag ska nog köra en match nu, önska mig lycka till. kram.

creep.


Bio med världens bästa vän.

Igår kollade jag på den nya Johnny Depp filmen, The Lone Ranger. Den var skitbra! men kändes superlång.
Men den är helt klart värd pengarna! Så åk och kolla på den medans den finns på bioduken!
Jag ger den:
(5/5 hattar)

Den handlande om en cowboy och en indian, indianen är först en fånge, men dem blir snabbt bra vänner.
Cowboyen letar efter de "onda" som mördade hans bror och som rövade bort hans brors fru och barn. Tillsammans hjälper dem varandra, ett stort äventyr med både spänning, romantik och komedi.

"Skitarg" på Mc Donald's!

Jag har varit på Landskronakarnevalen typ hela veckan, och nu är jag sjukt sliten! som jag skrev i förre inlägget.
Jag skrev även att det har varit både en bra och skitdålig vecka.
Det har hänt saker som jag ångrar skulle hända, typ att jag och Sammy började bråka, men nu är vi vänner igen! och det känns skönt.
Jag har även blivit nertryckt och mobbad av massor av personer både över internet, sms och på karnevalen.
Det hände även bra saker på karnevalen det var att jag t.ex. fick se Skitarg live, och de kom fram några från gymnasieskolan Rytmus och hälsade och sa att jag var varmt välkommen i höst! Och jag blev så jävla glad, för jag kände inte dessa personer och jag sitter och funderar hur fan dem vet att jag ska börja där xD men jaa, är ändå glad att jag har bra inflytande på folk!
Dagen efter karnevalen, sitter på Mc Donald's med Ted, Kelly och Sam. Tror ni inte Skitarg kommer in och beställer mat? :D Vi snackade med dem, sjukt sjyssta!
Några fotografer gick runt på karnevalen och tog foto på människor, när jag satt/stod och kollade på Skitarg kom dem fram till mig och tog foton, jag blev så sjukt glad! Här är väggen men några fotografier som blev tagna.
and this is me, blev ändå sjukt nöjd! 
 
Har ni haft en bra vecka?
kram.

7 Juli 2013: Badar i dammen.

Badade i dammen i vår trädgård! Det var varmt och jag tänkte att havet är mer förorenat än den, så varför inte? Det var dock sjukt halt och vi har ju små fiskisar i den, men det gick bra ändå.
Min syster filmade lite, men redigerar det när och om jag orkar! Det blir inte på ett tag i alla fall för jag är så jävla sliten. Har haft världens bästa & sämsta vecka.

5 Juli 2013


#lakarneval

Jag har varit på landskronakarnevalen hela veckan så det är därför jag varit sjukt seg med att uppdatera.
Kommer upp bilder när jag orkar! 
här är en länk till landskronakarnevalens facebook, jag är med i deras album! Så jävla glad! Bor ni i Skåne får ni åka till Landskrona till Gallerian i stan och kolla bilderna som är uppsatta utanför.
 
kramisar.

"Weightless"

Manage me, I'm a mess. Turn a page, I'm a book. Half unread. I wanna be laughed at. Laughed with, just because. I wanna feel weightless. And that should be enough. But I'm stuck in this fucking rut. Waiting on a second hand pick me up. And I'm over, getting older. If I could just find the time. Then I would never let another day go by. I'm over, getting old. Maybe it's not my weekend. But it's gonna be my year. And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere. And this is my reaction. To everything I fear.
Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here.
Make believe that I impress. That every word. By design. Turns a head. I wanna feel reckless. I wanna live it up, just because. I wanna feel weightless. Cause that would be enough. If I could just find the time. Then I would never let another day go by. I'm over, getting old. Maybe it's not my weekend. But it's gonna be my year.
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere. And this is my reaction. To everything I fear. Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here.

Panda

I måndags till igår var Patrik här :) Vi hade jättekul, kollade på massa skräckfilmer! och han lärde mig att spela "No Time For Us" tabs, på gitarr.
Mitt fett snygga kompis Patrik, igår innan han åkte hem.
 Jag, igår.. hehe.
 
kram.

Jag kom in!

^
"Antagen"
soooooo happy, oh my goosh! :-D

RSS 2.0