Tar bort tandställning & öppnar min kigurumi =w='


uppdaterar, wooho

Sitter och redigerar video som ska upp på YouTube sen, hoppas att ni är exalterade! kramis.

piercing & KIGURUMI

HEJ KOMPISAR!
Nu har det gått 3 dagar sen jag gjorde min tungpiercing, som jag egentligen inte fick göra.. hehe :P Jag är väldigt nöjd i alla fall, den kunde inte blivit mer rak och det är knappt någon svullnad och jag kan äta, prata osv.
 
en annan sak, jag kom hem idag från min syster och hennes sambo som jag och Jens har sovit hos i två nätter nu (eftersom jag inte fick sova hemma efter jag gjort piercingen), så hittade jag en liten kulig lapp i brevlådan, där det stod på att där fanns post till mig på Ica, så jag och Jens gick ner till Ica för att hämta posten, och det var min PIKACHU KIGURUMI som Jens köpte till mig för 3 veckor sen, BLEV SÅ JÄVLA GLAD! HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN, SKOJAR INTE! HAN ÄR UNDERBAR! MIN ÄLSKLING (L)(L)(L).
Tack så mycket ;) (L).
(det kommer en video sen på när jag piercar tungan och öppnar upp kigurumi-paketet, när jag orkar =w=) 
 
kram på er vänner.

Elsa i Frozen

Jag sminkade mig som Elsa i Frozen och tog på min rosa balklänningen, så blev lite som en version av henne! Som ni ser har jag även tagit ut min tnadställning nu ju, mina tänder är jätteraka och vita, hihi :D
 
kram.

bort med tandställningen!

 
SUUUP!?! 
Idag ska jag la ta ut tandställningen och Jens följer med. 
Han har flyttat hem till mig nu så vi bor i mitt lilla rum c: wiihoo, igår gjorde vi ett försök till att baka Subway-kakor, visst blev dem goda men inte alls som subways :( sämre än förväntat! 
men i alla fall, jag skall ta ut tandställningen idag, äntligen efter 2 och ½ år! Så det känns väldigt VÄLDIGT nervöst! Kommer filma och göra en videoblogg såaattteee, förmodligen på Svenska o: 

baai<3

Hårfärg & Hobbit

Äntligen en videoblogg på Svenska! :D

färgat hår & drottningblanka

Hej, idag har jag färgat håret hela dagen. Bild 1 är innan jag började färga, bild 2 är när jag blekt EN gång, bild 3 blekt TVÅ gånger, bild 4 lagt i rosa och lila färg och bild 5 är resultatet på mitt hår!
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt, hade tänkt mer pastelfärg typ och "starkare" färg, det är fortfarande lite små blått/grönt och brunt på något ställe :(. 
 
Imorgon skall jag till Drottningblanka och skugga där för jag trivs verkligen inte på min skola, och jag kallade en lärare på min skola "jävla bög jävel idag" för han var dum i huvudet ^^' whoooop. 
Så... önska mig många lycka till imorgon!
 
godnatti.

förändrigar

 
Skall göra lite förändringar i mitt hår hade jag tänkt, hoppas ni ser fram mot det som kommer ské! trololo :)

BIO med min Jens

Jag har inte uppdaterat så mycket på senaste tiden, men jag har haft mycket skolarbete (som vanligt) plus min älskling Jens har varit här i hela 2 veckor och åkte hem från än idag, så har inte suttit något vid datorn. 
Saknar verkligen honom! :( <3
Den 31 på min och Jens 1 månaders dag gick vi och kollade på The Hobbit (del 2) den vart riktigt bra! LÄNGTAR till 3an, vill verkligen se den redan nu! :D
Dagen efter åkte vill till Emporia, Sveriges största shoppingcenter (tror jag), det ligger i Malmö i Skåne.
Så shoppade jag ett par nya vinterskor som vart fodrade och Jens köpte massa kläder, bl.a. tjocktröjan han har på sig på bilden som är likadan som min, som jag köpte för ca. 2 månader sen! Vi matchar nu, tycker att det är jättegulligt, hehe.

RSS 2.0