MOAMURDERESS TÄVLING!

 
MoaMurderess även känd som Epicfaiil har en tävling på sin blogg, ^ (kolla på videon över), där du kan vinna en av hennes egen designade linnen. Själv så valde jag "Queen Of Fucking Darkness" linnet, men det var ett svårt val att välja mellan för alla hennes linnen är jättefina och jättehäftiga! 
 
Klicka gärna HÄR, för att komma till Moas blogg och glöm inte anmäla er till tävlingen!

Divergent

Filmen får 4/5 av mig och 3/5 av min bonuspappa, så i genomsnitt 3,5/5 
Jag brukar inte gilla Action över huvud taget, men detta var faktiskt en bra sådan! Tyckte dock inte om slutet, önskar att det var liiiite anorlunda. Annars var den perfekt! Tummen upp för coola effekter!
 
kram. 

BIO med bonuspappa!

Jag och min bonuspappa bestämde helt spontant att vi skulle gå på BIO! Så vi checkade igenom filmerna på sfbios hemsida och hittade denna: 
Kollat på hur många trailer som helst för några veckor sen och vill verkligen se den! :D
Ville se några andra med, men man kan ju inte se alla. Så det blev "Divergent", jag hoppas verkligen att den är bra nu! Den verkar sjuktbra i alla fall. 
Här är en av trailerna till filmen:
Klockan 20:30 börjar filmen, så vi ska bege oss snart! :D Älskar när man bestämmer saker spontant!
*yay* 
(såhär glad är jag:D) 
 
Haidå!
 

Jag hatar att dela ut reklam!

jag HATAR verkligen att dela ut reklam!!
Idag har varit en skitdålig dag, för det första så har jag och jens delat ut reklam i 3 timmar och detta är allt negativt som hände då:
 
* Jag klämde fingrarna 5 gånger i brevluckor så skinnet skars upp
* Jag fastnade med reklamvagnen i en sten så den tvärstanna så min arm nästan gick ur led
* vagnen rullade rakt in i mitt lår
* när jag gick så rullade vagnen på mina hälar så mina skor gick i sönder och fick skoskav
* sen blev jag bränd! och det svider som fan!!
Ser ni hur bränd jag blev?!?!
 

Kläder & Accessoarer (som jag någon dag kommer äga)

Hittade en sida som heter tastypeachstudios.com där det finns hur många gulliga accessoarer och tröjor som helst! Vill ha nästan allting, wää!!! D: Önskar att jag hade råd med allt detta och lite till. 
 
btw. Beställde ett löshår (QuickAndEasy) från RapunzelOfSweden men jag blev inte nöjd alls så fick skicka tillbaka det här nedrans löshåret :( slösade massa cash på det, sjukt störigt! Men jag läste ju sen på deras hemsida att om man köper det här "QuickAndEasy" så måste man köpa MINST 4-7 st paket för att få ett komplett löshår! Det var kanske därför det var så billigt -.-'
 
Vet inte vad jag ska göra med mitt hår till skolavslutningen nästa vecka, har ingenting att ha på mig i heller för jag vill ju inte ha samma klänning som jag hade förra året, HELP ME OUT!
 

fruktsallad, kakor och tattoos

Tänkte göra en videoblogg idag men när jag skulle sminka mig blev det först bara konstigt, sen blev jag inte riktigt nöjd sen slutade med att jag såg ut som ett rådjur:
Kort efter det tvättade jag bort sminkningen för att jag inte kunde få i mina Bambi-linser, så jag har varit på dåligt humör hela dagen för ingen sminkning blev bra! :( 
 
Så istället för videoblogg blir det bilder från veckan som kommit och gått.
(fruktsallad som jag gjorde, med äpple, apelsin, hallon och banan! dessutom testade jag en ny funktion på picmonkey, tyckte det blev snyggt när bilden blev som ett hjärta.) 
(Igår kom min syster Sophi hit och hon åkte sparkcyckel och jag rullade till Ica och köpte massor av kakor plus cheesecake som var sjuktgod!) 
(sen idag tattuerade jag mig, visst blev det snyggt? ;D) 
 

RSS 2.0