Klassisk musik ♥

Hellu, idag hade vi inga lektioner! Vi skulle kolla på Konsert på Konserthuset i Malmö. Första tanken var ju att det skulle vara en pop/rockkonsert eller nåt annat liknande, men det var en Orkester-konsert (eller vad man nu kan kalla det) Dem kom hela vägen från England för att spela för oss här i Sverige, tycker det är ganska coolt! Och dem pratade en hel del med, om låtarna och hur dem är uppbyggda osv. >Väldigt intressant att lyssna på.

Brukar inte lyssna på klassisk musik by my self, men det är faktiskt ganska lugnande och mysigt tänker på dem gamla disneyfilmerna, hihi. Sen var det ganska coolt att se en hel stor orkester på scen, bra upplevelse.

Sen vill jag bara lägga till: Är DU lång och inte får plats med benen under en biograf, opera, konsert eller liknande tillställningar där du sitter i en stol framför och bakom andra, GÅ INTE PÅ TILLSTÄLLNINGEN! Alla kommer störa sig på dig, sitter du FRAMFÖR en person kommer personen klaga för du är för lång och inte kan se något. Sitter du BAKOM en person kommer dem vända sig om stup i kvarten och klaga på dig för dem känner dina ben i ryggen! Just a tips.


Kommentarer
Postat av: S A R A

kul med något annorlunda!

Svar: Ja tycker jag också!
Angelina Angelina

2014-10-23 @ 20:33:22
URL: http://sarafl.forme.se
Postat av: Astrid

Vilken fin & cool blogg du har:)

Svar: Tack så mycket! :)
Angelina Angelina

2014-10-23 @ 21:46:59
URL: http://astridakesons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0