I'm mad!

okeeej, så jag fick frånvaro från en lektion där LÄRAREN bad mig gå ut för att jag sa att jag inte vågade sjunga inför klassen, i princip. Känns stabilt. Han bad mig att hämta min mick eller gå.
 
Jag valde att gå eftersom jag först hade moget och lugnt suttit och försökt förklarat att jag tycker att jag sjunger dåligt och jag skäms över att sjunga inför gruppen så jag har ett önskemål om att få slippa det, i alla fall denna låten.
Men tillbaka fick jag en utskällning och sedan blev jag i princip utslängd. Gick precis in för att skolla schemat, eftersom jag varit sjuk de senaste dagarna och jag ser att jag har fått frånvaro från lektionen, helt ofattbart att en lärare får och kan göra så och ändå komma undan! Funderar faktiskt på att anmäla det, jag vet inte om man kan, men har hört att det finns en "lag", eller regel som säger att man inte får slänga ut elver ur klassrummet.
Dessutom sa jag inget dumt och jag försökte ha en mogen normal konversation, medan läraren bara skrek och gorma. So... ja, känner mig helt omotiverad att ens försöka sjunga nu eller ens försöka vara med på stämmor eller något sånt alls. På grund av honom, ska inte lärare stötta en och hjälpa en om man tycker att något är svårt eller jobbigt? Hade jag varit lärare hade jag försökt hjälpa min elev att komma över sin rädsla att sjunga inför andra isåfall, kommer dock aldrig bli lärare. Så nu får elever stå ut med sådana skitlärare som finns, säger inte att det är alla lärare. men många. 
(bild från förra året)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0