World Of Warcraft

Upptäckte nu att jag har en massa att blogga om, eller så är det bara att jag har fått till baka min "spirit" och typ börjat blogga igen kanske? lite mer i alla fall? ingen aning.. uuh, FÖRRESTEN! Här om dagen så låg detta fina paket på mitt skrivbord: 
(instagram bild)

Och jag är så jävla glad, ahah... Min styvpappa beställde någon CDskiva från CDON och så frågade jag om han kunde se vad WoW kostade, och tydligen beställde han det utan att jag visste ^^ så himla snällt, orkar inte!
Dock så kan jag inte spela från än min kille har fått sina pengar, för vi tänkte spela tillsammans, och då måste vi fixa massa saker o så. 
Jag är såååå jävla sugen på att bara skriva in koden och börja spela nu, vill göra min egna karaktär och bara gå runt och göra massa raids, dungeons och sånt :p. 

Kommentarer
Postat av: Trespy

Hej!
Är så himla glad över att du har börjar blogga igen. Verkligen längtat efter det.

Sen har jag en fråga, jag spelar rätt mycket men har aldrig testat wow. Känns som om jag är bakom alla andra så är det värt att köpa spelet eller ska jag strunta i det?

Svar: Hej du! Insåg nyss att jag fortfarande suger på att blogga, haha. Men ärligt talat, så tycker jag att du ska köpa det! Jag är också efter alla andra men man levlar hur snabbt som helst om man är två och har xp-boosts (som man får om du blir referad) jag gick up 60 levlar på 2 dagar. (dock gjorde jag bara dungeons)
Angelina Angelina

2015-05-11 @ 19:06:23
URL: http://nouw.com/trespy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0